Geshopt… Sportkleding (o.a. Nike & Decathlon) #3

Dit keer weer een update van een paar leuke (sport) items die ik de afgelopen tijd gescoord heb met shoppen…

En ik begin met dit geweldige loopbroekje van Roxy. Ik heb er al één van de vorige collectie in een andere kleur maar die is vrijwel hetzelfde. Vandaar dat ik al wist dat dit een geweldig loopbroekje is, hij zit (bij mij) echt zo lekker! Ook weer zo’n lekkere band boven aan en superleuk om te zien, ook niet onbelangrijk natuurlijk. Oh ja, van 39.95 voor 31.95 bij Zalando!

En een heerlijk loopshirt van mijn favoriete merk Nike! In een vrolijk kleurtje en een supermooie kwaliteit (hoewel ik hem nog niet heb aangehad en gewassen). Wel voor de wat koudere dagen omdat het lange mouwen heeft. Vandaar dat ie waarschijnlijk nu in de aanbieding is, maar ik heb geduld. Van 70 euro (Yep) voor 27.95 dus met recht een superdeal. Gekocht bij de Wehkamp.

En ik vind zelf persoonlijk de sport/hardloop shirtjes van H&M erg fijn. Dus als ik er ééntje in de aanbieding zie koop ik hem er gewoon bij, ook al heb ik hem eigenlijk niet nodig. Maar een shirtje extra is altijd makkelijk toch. 😉 Deze was van 29.99 voor 9.59 euro, wel korting op korting!

En dit is volgens mij de eerste keer dat ik iets bij de Decathlon koop. Ik hoor er goede berichten over dus ben ik er eens een kijkje gaan nemen (in Parijs). Ik heb hier hardloop sokken en een hipster gekocht, dus ik ben erg benieuwd hoe dat bevalt. De prijs van deze twee items bij elkaar was 10.98 euro!

Aanbiedingen kunnen met de dag verschillen, de ene keer gaat de prijs omhoog de andere keer omlaag. Hou het gewoon even in de gaten en shop ze…

Hebben jullie nog tips? Wat is jullie favoriete merk? Let me now!

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

4 Responses to Geshopt… Sportkleding (o.a. Nike & Decathlon) #3

  1. lindafinallyfit says:

    Ik heb redelijk wat loopkledij van Decathlon en ben er super content van.

  2. Sandra says:

    Ken jij de Decathlon Strava Challenge al? Voor elke kilometer die je rent, krijg je 3 punten, voor elke kilometer die je fietst 1 punt. Bij 400 punten heb je dan zomaar een tegoedbon van 6 euro. Overigens ook in Nederland geldig. ? Ik koop dus meestal mijn loopkledij bij Decathlon, maar als ik in een sportwinkel ben en er hangen (leuke) dingen in de aanbieding, dan kan ik het meestal ook niet laten hangen.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.