Road To Lanzarote #3

En hier alweer deel 3 van mijn Road To… Over precies 4 weken en 6 dagen sta ik aan de start van de halve marathon in Lanzarote. Na de Chicago Marathon probeer ik nu mijn snelheid weer terug te krijgen. En ik begon deze week met een lekker duurloopje.

Maandag:
En ik begon deze week heel goed met een duurloopje van 15 km in 1.30 uur. En ik liep een heerlijk relax rondje Leiden=>Voorschoten=>Leiden. Ik liep in de zon, regen en af en toe wat wind maar zo lekker relax, kom maar op met de rest van deze week. Ready!

Woensdag:
Na een werkdagje toch nog een lekker rondje gelopen. Het werd al donker, de spoorbomen gingen dicht, maar toch tevreden met 7.52 km zo in het midden van de week. En ik heb mijn km’ters eens een keer niet afgerond (doe ik normaal wel), maar het kwam best nog wel mooi uit eigenlijk. Dat afronden is ook echt een hardloperskwaal haha…

Vrijdag:
Op deze dag wilde ik eigenlijk een interval gaan doen maar ik was best moe na mijn werk. Dus ben ik maar een duurloopje gaan doen op een relaxtempo. Nou, toen ik 22 minuten onderweg was gaf mijn Polar aan dat ik nog maar 1 uur resttijd had. Dus werd dit loopje iets korter dan dat ik eigenlijk in gedachten had. En toen ik rond 7 km zag dat ik wel redelijk liep, heb ik de 2e helft gewoon wat sneller gedaan! En met 13 km in 1:14 en met een gemiddelde pace van 5:45 was ik dik tevreden. Maar bovenal heb ik gewoon heel lekker en makkelijk gelopen, en dat is nog wel het belangrijkste van alles.

Zaterdag:
Op deze sportrustdag ben ik bij mijn favoriete winkel geweest, Nike. En dan wel de Nike outlet in Eindhoven. Echt geweldig vind ik deze winkel, buiten dat het mijn favoriete merk is, vind ik er altijd wel wat. Je moet wel geluk hebben met je kleding/schoen maat en ze hebben iedere keer een andere collectie. Maar zoooo leuk!

Zondag:
En ik sluit mijn sportweek af met een lekker kort en relax loopje van 5 km! Helaas kon ik niet naar de sportschool vandaag, maar thuis kan ik ook stoeien met mijn kettlebells en abroller đŸ˜‰ Volgend jaar ga ik ook niet meer naar de sportschool (ik ga te weinig) dus misschien moet ik mijn zolder nog een beetje uitbreiden.

Mijn eerst volgende wedstrijd is de zevenheuvelenloop en deze wedstrijd heb ik al een paar keer eerder gelopen. Dus kom maar op met die heuvels.

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

One Response to Road To Lanzarote #3

  1. René says:

    Succes met werken aan je snelheid, op weg naar de halve marathon van Lanzarote.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.