Sportweek #1

Hier lees je elke week wat ik heb gedaan aan hardlopen & fietsen & krachttraining + some other stuff… En dit heb ik gedaan in week 1 van #2018

Maandag:
Na mijn wedstrijdje van gisteren is dit een welverdiende rustdag op deze nieuwjaarsdag. Iedereen een Happy New Year!

Dinsdag:
Mijn eerste run in 2018 die helaas niet zo lekker ging. Ik wilde 10 km, toen dacht ik… Ik maak er 8 van… En het werden er uiteindelijk 5! Afgelopen zondag ging mijn wedstrijdje zooooo lekker en dit loopje was gewoon waardeloos. Ik voelde mijn schoen te strak zitten, ik voelde pijntjes, ik voelde van alles, dus snel naar huis voor een bord pasta.

Woensdag:
Een looprustdagje, wel wat core-training maar die doe ik wel vaker ’s avonds…

Donderdag:
En omdat het me afgelopen dinsdag niet lukte om een langer loopje te doen, gaat deze vandaag in de herkansing. En WOW wat ging het lekker! Gewoon mijn Ultra Boosies aangedaan (waar ik maar max. 5 op gelopen heb tot nu toe) en gaan… Gewoon 11 km’tertjes gelopen in 1:05:32 zonder pijn mijn knie, gewoon heerlijk om weer eens wat langer te lopen. En mijn redelijk nieuwe rose boosies zaten na dit loopje onder de blub, gewoon omdat ik de vieze plassen in het park niet kon ontwijken haha… Ach een beetje afwas doet wonderen.

Vrijdag:
Een pré weekendrun van 5 km, gewoon omdat ik het niet wilde forceren na die 11 van gisteren maar wel wilde lopen. En lekker dat het was in de regen, wind vind ik verschrikkelijk maar regen is favoriet, normale regen dan. En het is WEEKEND!

Zaterdag:
Sportrustdagje! Gewoon ff lekker de stad in omdat ik wat basic truitjes wilde scoren, en de rest van de dag in de relaxstand. En ben ik geslaagd? Tuurlijk 😉 In de avond heb ik nog muesli & choco repen gemaakt, echt super lekker!

Zondag:
Een onverwachts wedstrijdje in Stompwijk! Hier komt komende week uiteraard een verslagje van…

Eerstvolgende wedstrijd is de Safari Trail van 11 km in Arnhem.

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sportweek #1

  1. Evy VanderAerschot says:

    Receptje voor die repen mag je ook altijd meegeven 🙈

    • Marjon says:

      Hoi Evy, ik heb lang geleden dit recept al op mijn blog gezet, maar dan in 1 groot blik i.p.v. kleine bakjes/blikjes. Kijk eens onder het kopje ‘Food’ en dan bij Mueslirepen SuperFood! 🙂

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.