Sportweek #4

Hier lees je elke week wat ik heb gedaan aan hardlopen & fietsen & krachttraining + some other stuff… En hier is alweer week 4 van #2018

Maandag:
Een rustdagje…

Dinsdag:
En op deze dag wilde ik mijn duurloopje gaan doen die afgelopen zondag niet lukte. Nou Idem Dito, het lukte me deze keer ook niet. Al een paar dagen ben ik aan het hoesten en moe, dus ik kon er nog net 5 km van maken, doodmoe… Ik heb nog een stukje uitgewandeld want dat gaat dus wel gewoon lekker. Ik hoop dat het snel beter gaat want de wedstrijden komen er weer aan, dus fingers crossed. En pastatime!

Woensdag:
Op deze sport-rust-dag voelde ik al dat het een stuk beter ging, gelukkig!

Donderdag:
Ik voelde me beter maar ik wist niet precies hoe het zou gaan, het kon natuurlijk altijd tegenvallen. Gelukkig was dat dit keer niet het geval, ik liep best lekker, een beetje zigzaggend door mijn favo. parkje. Een beetje de blub ontwijken, en met uiteindelijk 10 km in een uur stond ik weer voor mijn deurtje. Happy!

Vrijdag:
Vandaag geen sport ivm de Safari Trail van morgen, maar dit was toch wel een mega druk maar o zo lekker dagje… En ik eindigde de dag met macaroni, nu wordt het pasta-eten toch echt wel een beetje teveel oeps. Dus ik ga weer eens wat meer aardappelen en groenten maken, ook lekker en gezond natuurlijk.

Zaterdag:
Vandaag loop ik de Safari Trail van 11 km in Arnhem, hier komt komende week een apart verslagje van. Beestachtig leuk & lekker (of was dat die Cheeseburger achteraf? ;-)). Erg laat in de middag lag toch nog mijn startnummer voor Apeldoorn in de bus. Het wedstrijdseizoen is weer begonnen dus er komen weer wat wedstrijden aan.

Zondag:
Relax…

Volgend weekend loop ik bij de Midwinter Marathon Apeldoorn de afstand van 8 km. De laatste keer dat ik deze afstand liep was in 2012 in Amsterdam. Ik heb de laatste tijd niet aan mijn snelheid gewerkt dus ik ben benieuwd, ik heb er in ieder geval zin in!

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.