Support Verslag: CPC Loop Den Haag

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij de City Pier City loop in Den Haag. Dit keer niet om te lopen maar om te supporten. Hier wat foto’s om een indruk van de CPC te krijgen, mocht je die nog nooit gelopen hebben. Of om gewoon nog even in de sfeer te blijven…

De startboog.

Volgend jaar schrijf ik me zeker opnieuw in voor de halve marathon, helaas door omstandigheden kon ik dit keer mijn startnummer niet opspelden. Ik heb hier trouwens wel andere afstanden gelopen (5 & 10 km) maar nog nooit de halve. Dus ik hoop hier volgend jaar zeker te lopen, dit zou zeker een mooie voorbereiding voor de London Marathon zijn (voorboeking reeds gemaakt)!

Malieveld.

De CPC loop vind ik zelf een hele leuke sfeervolle wedstrijd. De omkleed ruimte op het Malieveld (op loopafstand van het station) en de startvakken e.d. zijn altijd goed geregeld. De sfeer is altijd goed en voor mij ook nog eens lekker dichtbij huis. Helaas wel aardig wat blub op het Malieveld door de regen. Ik ben dus aan de zijkant gebleven hahaa.

Malieveld.

Finish.

Tussen de start en de finish probeer ik (als supporter) wel even wat te gaan drinken, eten of shoppen 😉 Want anders is het best lang wachten, het ligt er natuurlijk aan hoelang de lopers die je support erover doen. Jammer dat er dit jaar geen zonnetje was, zoals vorig jaar wel het geval was. Maar dit blijft gewoon een leuke wedstrijd, dus op naar CPC 2019. Want hoe leuk supporten ook is, ik sta toch liever zelf ook in het startvak…

P.s. vriendlief liep de halve in 1:26:38 dus lang heb ik niet hoeven te wachten! In Venlo wacht mij weer een supporters klusje en in april hoop ik zelf weer aan de start van een wedstrijd te staan.

Liefs,
Marjon

 

This entry was posted in All About..., Wedstrijden. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.