Wedstrijdplannen voor 2019

Ga ik voor marathon nr. 4 of wacht ik daar nog mee? Hieronder een overzichtje van de wedstrijden die ik voor 2019 gepland heb. Op het laatste moment heb ik mijn planning toch omgegooid, iets met verstandig zal ik dan maar zeggen…

En ik val meteen met de deur in huis… NO géén 4de marathon voor mij in 2019! Waarom? Omdat ik (heel verstandig) eerst mijn gezondheid op de rit wil hebben voordat ik daar weer aan begin. Geloof me, het doet pijn maar het is niet anders. Als ik aan nummer 4 begin wil ik me gewoon goed voor kunnen bereiden om een redelijke tijd neer te zetten. Genieten en lekker uitlopen staat natuurlijk voorop. Ik hoop wel dat mijn volgende marathon Londen gaat worden, want die staat hoog op mijn To Do Lijstje.

CPC LOOP
Er staan in ieder geval wel weer hele leuke, wat zeg ik, echt hele gave wedstrijden in mijn agenda. Als eerste de CPC-Loop in Den Haag, dit is een revanche voor mij omdat ik die dit jaar helaas moest cancellen. Ik heb hier al meerdere afstanden gelopen maar nog nooit de halve marathon afstand. Dit is een leuk & snel parcours en lekker dichtbij huis, ook mooi meegenomen!

LISSABON
En precies 1 week later staat de halve marathon in Portugal op mijn agenda. Deze halve stond al lang op mijn verlanglijstje, de start is op de Ponte 25 de Abril bridge wat een beetje lijkt op de Golden Gate bridge in San Francisco. Het parcours schijnt vlak te zijn dus dat is mooi meegenomen, en daarbij ben ik nog nooit in Portugal geweest. Dus reizen & lopen, een betere combi bestaat er volgens mij niet. De CPC en Lissabon zijn allebei in de maand Maart!

KEULEN
Dan ga ik voor 2 ander halve marathons naar de maand Oktober. Als eerste wordt dat 21.1 km lopen in Keulen. De halve in Düsseldorf was me goed bevallen, gewoon lekker dichtbij en toch buitenland (altijd leuk een buitenlandse medaille ;-)). Dus dit keer op naar Keulen, vanaf de grens ben je er in ongeveer een uurtje, dus goed te doen.

BRUSSEL
En voor de 2e halve marathon van Oktober ga ik 2 weken na Keulen naar Brussel voor de Brussels Airport (half) Marathon. De start & finish bevinden zich in het Jubelpark en langs de route kom je mooie statige gebouwen tegen waaronder het koninklijk paleis. So-Wie-Zo is Brussel een mooie stad om in te lopen.

PLUS…
Nog een heleboel kleine wedstrijdjes zie mijn On The Run 2019, ik wil mijn snelheid weer wat omhoog krijgen voor de kortere afstand. De kortere afstanden vind ik ook heel leuk om te doen, is toch wel favoriet bij mij. Achhh ik vind alles eigenlijk gewoon leuk!

Daarbij ga ik (géén wedstrijd dus) ook weer een paar cols (Tour de France) opfietsen. En ook de leuke vakantieloopjes vind ik geweldig, en in 2020 komt er misschien weer een marathon aan. Keep you posted!

Liefs,
Marjon

This entry was posted in All About.... Bookmark the permalink.

One Response to Wedstrijdplannen voor 2019

  1. lindafinallyrun says:

    Toch een mooi lijstje. Brussel heb ik zelf al een paar keer gelopen, echt een mooie en leuke. Alvast veel succes in 2019.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.