Wedstrijdverslag: Kerstcorrida Meeuwen-Gruitrode

Op 3e kerstdag (avond) liep ik in België een wedstrijdje van 5 km als training. Ik heb momenteel mijn snelheid niet, maar ik vond het heel leuk om deze wedstrijd voor de 3e keer mee te maken…

Op de avond na de 2 kerstdagen wordt deze wedstrijd altijd gehouden en het was deze dag een mooie winterdag. Géén regen & wind maar gewoon lekker ijzig koud, perfect weer voor een wedstrijdje dus. Helaas heb ik momenteel mijn snelheid niet maar ik wilde deze wedstrijd echt niet skippen. Ik liep samen met een snelle kerstman hahaha (vriendlief), die voor de verandering eens mijn tempo aanhield. Blijkbaar vond die het supergezellig om met mij samen te lopen 😉

Bij aankomst kun je in de wijk parkeren, tenminste als je op tijd bent en dat waren wij (op het nippertje dan). Bij feestzaal ’t Heem kon ik mijn startnummer ophalen, dit is tevens op loopafstand van de start & finish. Hier kun je ook nog wat drinken en er zijn o.a. toiletten. Deze wedstrijd heeft verschillende afstanden maar ik wilde graag de 5 km lopen. De start was om 19.15 uur en bevatte 1 klein lusje en 2 grotere rondjes.

Ik heb weer genoten van deze wedstrijd, vooral de live muziek onderweg vond ik hartstikke leuk. Ga ik voor een PR dan geniet ik toch minder, nu liep ik lekker relax en wilde ik bijna een dansje onderweg doen haha… Het parcours was redelijk verlicht op 1 stuk na dan, dat was echt donker maar geen probleem want de weg was lekker vlak. Na afloop nog even terug naar de feestzaal om mijn startnummer voor een kerstpakket in te ruilen. Je raad het al, géén medaille bij deze wedstrijd.

Ik heb de 5 km volbracht in 32:39 minuutjes. Volgende wedstrijd is met oudjaar een 5 km loopje in Weert. Daarna nog 1 kort wedstrijdje en dan op naar de CPC en Lissabon, 2 halve in 1 week!

Liefs,
Marjon


This entry was posted in Wedstrijden. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.