Beauty: My 6 Favorite Things…

Iedereen heeft wel zo zijn favoriete producten. Ik heb er 6 uitgezocht, dus lees even verder voor mijn 6 Favorite Things Ever…


1: Bobbi Brown Foundation Stick
En ik gebruik vrijwel geen make-up maar deze stick vind ik echt geweldig. Stap ik een keer slecht uit mijn bed met wat vlekjes en pukkeltjes, dan gebruik ik gewoon deze stick! Wat ik aan deze Foundation Stick geweldig vind is dat ik niet meteen mijn hele gezicht onder hoef te smeren, alleen wat nodig is. Ik gebruik daar een kwast voor (zie tip 2) maar je kunt dit ook met een make-up sponsje doen of gewoon met je vingertoppen. Tip: Laat je wel goed adviseren over de kleur!

2: Bobbi Brown Foundation Brush
In combinatie met tip 1. Ik gebruikte eerst een make-up sponsje maar dit vind ik zelf veel fijner. Deze make-up kwast is gewoon van goede kwaliteit, ik heb de gewone en de Travel Size. Deze laatste is gewoon heel makkelijk om mee te nemen in een toilettasje op reis. Ik wil nooit meer anders…

3: Toilettasje Dash
Dit tasje heb ik een aantal jaren terug in New York gekocht bij Dash (winkel van de Kardashians). Nooit gedacht dat dit tasje zo lang mee zou gaan, het oogt een beetje goedkoop (was het niet) maar is toch oersterk. Ik blijf hem maar meenemen dus terecht een favoriet van mij. Helaas is de winkel in NY er niet meer!

4: Clinique (Redness Solutions) Dagcreme
Clinique heeft geweldige producten, het mooie aan deze producten vind ik dat ze ongeparfumeerd zijn. Er zijn verschillende goede dagcreme’s van dit merk maar ik gebruik momenteel de Redness Solutions Daily Relief Cream. Dit is een wat dikkere creme die ik gewoon lekker in de avond gebruik.

5: Lipgloss
Dit is nu typisch zo’n product waar je niet genoeg van kunt hebben. Overal in huis liggen ze, in de gang, woonkamer, douche en in mijn tas. Gewoon voor elk moment van de dag, dus toch een tikkie verslaafd?

6: Lancome La Vie Est Belle
Gewoon in 1 woord GEWELDIG! Ik weet niet hoe ik deze parfum anders moet omschrijven. De reclame met Julia Roberts is al mooi maar hij ruikt ook nog eens super lekker. Deze nr. 6 zou dus eigenlijk nummer 1 moeten zijn… *Op de foto ook de Body Lotion.

Wat zijn jullie favoriete items?

Liefs,
Marjon

This entry was posted in All About..., Shopping. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.