Wedstrijdplanning voor de rest van 2019 en 2020!

Wedstrijden 2019 & 2020

Wat is er veranderd en wat voor wedstrijden loop ik dit jaar nog? Ook voor 2020 heb ik al leuke plannen…

2019:
Dit jaar loop ik nog een aantal 5 km wedstrijdjes waaronder de Ladiesrun in Rotterdam en de Singelloop in Weert. Dit doe ik om mijn snelheid weer wat op te halen, en daarbij hou ik wel van deze afstand! In oktober staat de belangrijkste wedstrijd van dit jaar op de planning en wel de Mainova Frankfurt Marathon! Als alles goed gaat wordt dat dus mijn 4e marathon, na 3 Majors wordt het dus dit keer Frankfurt. In aanloop naar deze marathon wil ik zeker 2 halve marathons lopen in wedstrijdverband, en dat is Eindhoven en Deurne (en natuurlijk wat kortere wedstrijdjes).

Buiten de vakantie-loopjes die bij mij favoriet zijn fiets ik in juli via de Telegraphe de Galibier op. De Galibier is natuurlijk een hele pittige col dus ik hoop dat dit gaat lukken maar ik ga er wel van uit… Nu nog even mijn fiets tevoorschijn toveren!

2020:
Voor volgend jaar staat de Walt Disney World Half Marathon in Orlando USA al DIK gedrukt in mijn agenda. Dit is een droom van mij en… Dreams Come True (zo af en toe toch wel ;)). Daarbij staat voor de maand maart de halve marathon bij de CPC Loop in den-haag ook in mijn agenda.

Voor 2020 heb ik mij ingeschreven voor de loting van de London Marathon maar deze kans is te klein om uitgeloot te worden. Wie weet wat voor andere mooie marathon er dan op mijn pad komt.

Liefs,
Marjon

This entry was posted in All About.... Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.