Run & Fitness week 25 (+ rondje Limburg)

En dit is mijn laatste Run & Fitness weekje. Op 1 Juli begint mijn marathon schema voor de Bank of America Chicago Marathon!! Dus vanaf volgende week kunnen jullie mij volgen in mijn Road To…

Maandag:
Eventjes lekker rusten na die subtropische 10 km in Rotterdam van gisteren… De 10 km van Nederland!

Dinsdag:
Okay… Ik rust gewoon nog een dagje haha… Nou ja, wel naar werk deze dag en gisteren ook en morgen ook.

Woensdag:
Genoeg gerust. Tijd voor some action! Na mijn werk een rondje door het park gelopen van 10 km in 59.52 minuten. Als ik de hele dag heb gewerkt vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Het was wel een heet rondje… met deze temperatuur: een hoofd wat lijkt op een tomaat dus!

Donderdag:
En Relax… Relax… Relax… Ook wel eens lekker.

Vrijdag:
Een heerlijk loopje deze dag (met vriendlief) in het ‘zuiden des lands’ Love That! Gewoon 10 km op de relaxstand (met 3 fotostops) in 1+ uur. Gewoon zalig van de natuur genieten in Limburg met stukken onverhard bos ertussen. In de middag nog een lekker drankje op een terrasje met een heerlijk zonnetje erbij… Life is good!

Zaterdag:
Vandaag geen loopje maar ik heb onverwachts toch heel wat km’ters op mijn fiets gemaakt. Buiten dat ik de hele dag fiets ben ik in de middag nog even naar Rijnsburg gefietst. Leiden => Rijnsburg lijkt niet ver, maar met flinke tegenwind was het best een aardig ritje.

Zondag:
En vandaag stond er een FunXtion Abs Core lesje bij de sportschool op de planning. Dit was al weer een paar weken geleden dus ik had er zin in. Ik train natuurlijk wel op mijn eigen zolder ook mijn core, maar dit is toch wel heel leuk om te doen. Zo leer ik ook weer nieuwe oefeningen die ik thuis ten uitvoer kan brengen. đŸ˜‰ Vroeg in de middag nog een loopje van 5.5 km in 33.23 min. gemaakt. Lekker relax door mijn vertrouwde park hier in Leiden gelopen, de laatste 2 km gingen wat sneller.

Komende week nog een paar (korte) loopjes voor ik op zaterdag 1 Juli met mijn marathonschema begin. Ik kijk hier al lang naar uit, dus je kunt wel zeggen dat ik hier heel veel zin in heb…

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.