Fruit & Cranberry & Malibu IJsblokjes…

En hier kan je eindeloos mee variëren, ik probeerde de Limoen & Cranberry variant uit! Oh ja… Ook met Malibu was het ergggg lekker!!

En het is eigenlijk heel simpel… Gewoon fruit of iets anders lekkers in een ijsklontjesvorm doen en invriezen.

Een Limoen in vieren snijden (of kleiner) en in een ijsblokjesvorm doen. Ik heb een wat grotere vorm waardoor een vierde Limoen goed past!

Ik had Cranberrysap over van mijn overheerlijke toetje: Citroen Sorbetijs met Pruimen in Cranberrysap! Dus dat heb ik gedeeltelijk in een kleine ijsblokjesvorm gegoten. Dit bakje heeft aan de onderkant stukjes siliconen zodat je ze er makkelijk uit kunt halen!

Ook heb ik Malibu ijsblokjes gemaakt lekkerrrrrr! Omdat alcohol niet bevriest heb ik in verhouding meer water als Malibu in 1 vakje gedaan. De ijsklontjes blijven iets zachter als normaal maar het lukt goed. Lekker in een glas cola of om gewoon op te eten…

Ik blijf nieuwe variaties uitproberen, zo wil ik ze binnenkort met aardbeien of frambozen maken. Probeer het gewoon eens…

Liefs,
Marjon

 

This entry was posted in Food. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.