Road To Lanzarote #4

Het is alweer bijna half November en zo verschrikkelijk koud. Ik denk dat ik wel toe ben aan een paar daagjes Lanzarote dus laat die halve marathon maar komen, en strand en zon en…

Maandag:
Op deze frisse maandag maar met een licht zonnetje een heerlijk ritje op mijn mountainbike gemaakt richting Leidschendam. Het is natuurlijk veel lekkerder om met mooi weer te fietsen maar ik hoop in de winter toch nog wel wat ritjes te maken. Wel goed aankleden want snel warm wordt je hier niet van in tegenstelling tot lopen. Met een paar stops onderweg heb ik ruim 30 km in 1.30 uur gefietst, en toen ik thuis kwam stond ik te bibberen onder de douche. Brrrrr is het al zomer?

Dinsdag:
En nu was het toch echt wel tijd om weer eens een interval te gaan doen om te kijken hoe ik ervoor sta. Door de marathontrainingen kwam het er niet zo van, maar deze dag wel. Ik begon met 1 km inlopen om vervolgens 4 x 500’tjes te doen. Die gingen in 2.07, 2.13, 2.11 & 2.11 met tussendoor 500 dribbel. Om vervolgens weer met 1 km uitlopen richting huisje te gaan. Toen ik met de 1st 500 bezig was dacht ik al, waar ben ik aan begonnen hahaa… Maar toch weer blij dat ik het gedaan heb, en op naar de volgende keer.

Net toen ik wilde gaan lopen werd ook mijn medaille van de Virtual Race in mijn brievenbus gegooid. Altijd leuk om zo’n pakketje te ontvangen, deze race heb ik gelopen in Oktober en hier kun je mijn verslag daarover teruglezen…

Donderdag:
Gistermiddag begon ik in één keer te snotteren, snot liep mijn neus uit. En niezen, niezen dat ik deed, 5 a 6 keer achter elkaar hoppa. Ik stond eigenlijk een beetje raar te kijken omdat dat me niet zo snel overkomt. Dus na mijn werk omgekleed en nog snel een loopje van 7.5 km in de motregen gedaan, zoooo lekker vind ik dat. En eens een keer niet op de tijd gelet want ik had ook nog spierpijn in mijn bovenbenen van de interval van dinsdag. Toch weer gedaan!

Zaterdag:
En op mijn vrije dag een beetje rondhobbelen in Leiden wat eindigde in een loopje van 11 km (op de 11e van de 11e, jaaa daar is over nagedacht ;-)). Ik was (ben) nog een beetje ziek, ik vind het een beetje raar om te zeggen en sta er nog versteld van! Ik ziek? In ieder geval is het snotteren overgeslagen naar benauwdheid, beetje kuche enzo. De sportschool voor zondag heb ik wel afgezegd, een beetje verstandig zijn is hier wel op zijn plaats haha… En daarbij hoef ik dan ook niet zo vroeg mijn bedje uit, ook wel lekker 😉

Volgende week zondag loop ik de 7 Heuvelenloop en die week erop nog een wedstrijdje in Ell van 7.5 km. En dan wordt het toch echt tijd om richting Lanzarote te gaan, ooh men wat ben ik toe aan een beetje zon… strand… zee…

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.