Travel: Back In New York City

Ik ging op 1 november voor de 4e keer naar The City That Never Sleeps New York! En ik wilde dit keer niet weer het Vrijheidsbeeld of The Empire State Building bezoeken. Wat ik dan heb gedaan, buiten shoppen? Lees even mee…

En als eerste ging ik natuurlijk naar de Expo om mijn startnummertje te halen voor de TCS New York City Marathon. Dit was de reden dat ik (samen met René) weer in New York was, hoewel deze stad geweldig is en nooit verveelt natuurlijk!

In de avond Times Square bezoeken is echt een Must Do, je verveelt je hier nooit! Als je hier voor het eerst komt kijk je echt je ogen uit, maar zelfs de vierde keer blijft het geweldig. De grote felgekleurde reclameborden, het zijn er zoveel dat je niet weet waar je kijken moet. Daarbij het vele verkeer en gele taxi’s die door de straten raast, echt geweldig. Je hebt het al door, om een beetje Zen te worden moet je hier dus niet zijn haha…

Ons hotel was in de wijk Chelsea en daar zat om de hoek de Chelsea Market! Tijd om hier eens een bezoekje te brengen en WOW wat was dit groot en leuk. Een overdekt winkelcentrum op de hoek van een gebouw met allemaal verschillende winkeltjes en eetgelegenheden. Het was net Halloween geweest en dat was nog overduidelijk te zien, de heksen, pompoenen en spinnewebjes hingen nog in de lucht. De decorateur had hier echt goed zijn werk gedaan, gewoon superleuk.

En omdat ik een Big Fan ben van Cake Boss (afleveringen op TLC) wilde ik hier heel graag eens een kijkje gaan nemen. Dit is een realitysoap over de bakkerij Carlo’s Bakery in Hoboken (New Jersey) maar inmiddels zijn er meerdere filialen en natuurlijk zit er ook een op Times Square. Een cupcake’je was hier wel op zijn plaats, en over de prijs hebben we het dan even niet…

Op Times Square ligt ook de Sugar Factory, er zijn meerdere locaties maar ik heb deze locatie bezocht. Ik had deze snoepwinkel wel iets groter verwacht maar ik vond het wel leuk om te zien. Inmiddels zijn hier ook vele beroemdheden geweest aan de foto’s op de muur te zien. De bakken ijs zagen er erg verleidelijk uit moet ik zeggen, maar toch maar door naar de volgende shop haha…

En als laatste natuurlijk The Big M waarvoor ik gekomen was. Dit was mijn 3e marathon en ook tevens mijn 3e major. Deze geweldige marathon wordt als de nummer 1 van de wereld gezien, en nu weet ik waarom… Het was een geweldige belevenis, hier kun je mijn verslagje daarvan lezen.

Dit waren wat Things To do die ik deze keer heb gedaan. Als je nog nooit in New York bent geweest zijn er natuurlijk heel veel andere highlights die je eerst moet doen. Ik heb hier wederom weer een hele leuke tijd gehad, veel geshopt 😉 en ja het is echt waar… The City That Never Sleeps!

Liefs,
Marjon


This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.