Sportweek #5

Hier lees je elke week wat ik heb gedaan aan hardlopen & fietsen & krachttraining + some other stuff… En ik ben deze week aan de gezonde groenten gegaan en mijn loopjes worden ook steeds weer wat beter (zonder gehoest). Maar ik sloot de week natuurlijk wel af met een bord pasta en een wedstrijdje…

Maandag:
Op deze dag wilde ik graag een duurloopje gaan doen, ik wist alleen niet dat er zo’n wind/storm stond. Vooral langs het water was het pittig, op een gegeven moment ben ik bij het water vandaan gelopen om een beetje beschutting langs huizen te zoeken. Met uiteindelijk 13 km op de teller ben ik dik tevreden, ik hoest nog wat dus het is mooi zo…

En deze dag heb ik ook mijn Polar retour gestuurd, kapot! De eerste Polar M400 heeft het toch iets langer gedaan dan deze M430. Maar 5 maanden vind ik toch wel erg kort om nu al stuk te gaan, de volgende wordt dus zeker geen Polar meer… Back to Garmin!

In de avond naar de diploma uitreiking van mijn zoon, SUPER trots ben ik op hem!

Dinsdag:
Een Sport-Rust-Dagje maar wel een lekker stuk gewandeld in het park, gewoon met een heerlijk zonnetje. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is.

Woensdag:
Een loopje van 7 km dat gewoon lekker ging. En wat is het fijn dat het al wat langer licht is, vooral als ik mijn rondje na werk maak is dat wel zo fijn. En ik loop weer met mijn Garmin!

Donderdag:
Geen sport vandaag, zelfs geen core-training.

Vrijdag:
Na een drukke werkdag liep ik gewoon super lekker. Als ik ’s morgens uitgerust ben en ga lopen dan gaat het voor geen meter, maar na een drukke werkdag vol lopen/staan dus wel. Gewoon lekker zigzaggen door mijn favo. parkje met uiteindelijk 10 km in 56.28 minuutjes op de teller. Tevreden! Hoewel, ik moet eigenlijk zeggen dat ik er zelf van stond te kijken haha.

Zaterdag:
Relax… Pasta… & Chippies 😉 Dat mag ook wel een keer want ik heb de hele week groenten gegeten (broccoli, spruitjes), gezond. En natuurlijk weer wat core-training gedaan, maar dit probeer ik toch wel standaard 4 a 5 keer per week te doen. Maar in 10 minuutjes kan je best veel doen moet ik zeggen.

Zondag:
Dit is weer een wedstrijddagje, bij de Midwinter Marathon Apeldoorn loop ik de afstand van 8 km. Verslagje komt komende week online… Ik zal in ieder geval heel wat treintjes vandaag zien want dit is toch echt geen thuiswedstrijdje.

Volgende wedstrijd (na Apeldoorn) is volgend weekend alweer, bij de Noord Aa Polderloop loop ik de afstand van 5 km.

Liefs,
Marjon

This entry was posted in Trainingen. Bookmark the permalink.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.