My 7 Favorite Running Things

Iedereen heeft ze wel, van die hardloop-spulletjes die je iedere keer weer opnieuw aandoet of meeneemt. Hier mijn 7 favoriete hardloop items…


1: Adidas Ultra Boost
De Energy Boost van Adidas is zeker mijn favoriete schoen, maar de Ultra Boost is echt geweldig! Deze schoenen voelen aan alsof je een sok aantrekt, gewoon heerlijk. En over de demping, hoe meer energie je geeft des te meer je terug krijgt. Ik loop al lang op de Boost, al een paar jaar in combinatie met de Fresh Foam Zante van New Balance. Momenteel koop ik alleen nog nieuwe (Ultra) Boost, Love It!

2: Flipbelt
Dit is en blijft mijn favoriete runningbelt, geen enkele belt zit bij mij fijner als de Flipbelt. Er is genoeg ruimte voor mobiel, sleutels en gels. Er is al een tijdje een breder model te koop die ik ook nog wel eens ga kopen. Maar eerlijk gezegd loop ik liever zonder, maar als het ‘moet’ dan met deze. Meestal als ik wedstrijden loop en met een duurloopje. Oh ja, en ik neem een maatje groter als zou moeten.

3: Bibbits
En wat een geweldige uitvinding is dit. Ik gebruik ze al een aantal jaren en heb ze in verschillende kleuren. Nog nooit hebben ze me teleurgesteld, en dat zegt genoeg denk ik.

4: Nike Running Socks
En dan voornamelijk deze van de foto. Ik kan er niet teveel van hebben, ze zijn heel erg dun maar daar hou ik van. Dus geen dikke sokken voor mij, ik hou sowieso niet van sokken. Ik neem ze wel een maatje groter want die passen mij beter, dit doe ik normaal nooit. Ze zijn niet goedkoop maar af en toe wel in de aanbieding te krijgen.

5: Polar Sporthorloge (+ ingebouwde hartslagmeter)
Nou vind ik dit Polar horloge heel fijn maar het zou ook een Garmin kunnen zijn. Het gaat mij meer om de ingebouwde hartslagmeter, nooit meer een hartslagband, echt heerlijk!

6: Nike Sportbh
Deze Nike sportbeha’s vind ik zalig. Gewoon zonder beugel en het lijkt een beetje op een hardlooptopje. Ik heb ze in verschillende kleuren, ik heb er zelfs een paar in ‘The States’ gekocht. Misschien dat ik ooit nog eens een ander merk probeer maar deze zijn bij mij favoriet.

7: Armbandje (met noodtelefoonnummer)
Dit is een armbandje met een telefoonnummer erop voor als er wat gebeurt onderweg. Laten we het niet hopen, maar als er iets is is dit toch wel heel erg handig. Ik heb een roze met mijn eigen voornaam + nood-telefoonnummer erop laten maken.

Wat zijn jouw favoriete hardloop items?

Liefs,
Marjon

This entry was posted in All About..., Shopping. Bookmark the permalink.

One Response to My 7 Favorite Running Things

  1. René says:

    Voor mij is dat de Mighty. Deze muziekspeler is om je Spotify muziek te beluisteren tijdens het beoefenen van je favoriete sport, zonder dat je een GSM of internetverbinding nodig hebt. Superklein, water en shockproof.

Laat een reactie achter....

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.